دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

دستگیری اعضای باند خرید و فروش سلاح در گرگان

فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: ماموران پلیس امنیت عمومی استان گلستان پس از اقدامات تخصصی و بررسی‌های میدانی موفق به شناسایی اعضای باند خرید و فروش سلاح‌های غیرمجاز در شهرستان گرگان شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 13
کد خبر: ۸۰۶۳۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سعید دادگر، اظهار داشت: ماموران پلیس امنیت عمومی استان پس از یکسری اقدامات تخصصی و بررسی های میدانی موفق به شناسایی اعضای باند خرید و فروش سلاح های غیرمجاز در شهرستان گرگان شدند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های پلیس مشخص شد متهمان قصد جابجایی سلاح با 2 دستگاه سواری پژو و پراید در یکی از روستاهای گرگان دارند، افزود: بلافاصله تیمی ویژه از ماموران به محل مورد نظر اعزام و به محض مشاهده خودروهای مورد نظر به رانندگان آن دستور توقف دادند.

فرمانده انتظامی استان گلستان گفت: متهم اصلی این باند خلافکار، به محض مشاهده پلیس از خودرو پیاده و با استفاده از سلاح سرد به ماموران حمله ور شده و قصد آسیب رساندن به آنان را داشت که با هوشیاری ماموران، متهم ناکام ماند.

سردار دادگر با بیان اینکه ماموران قصد داشتند متهمان را آرام کرده و آنان را به خویشتن داری و تمکین به قانون دعوت کردند، تصریح کرد: سرکرده این باند به صحبت های ماموران هیچ توجهی نداشته و سایر همدستانش را نیز به اقدام علیه پلیس تحریک می کرد.

فرمانده انتظامی استان گلستان با اشاره به اینکه ماموران برای تسلیم شدن متهمان در برابر قانون اقدام به شلیک 3 تیر هوایی کردند، خاطرنشان کرد: متهم بار دیگر با استفاده از یک تیغه چاقو قصد ضربه زدن به پلیس را داشت که ماموران ضمن رعایت قانون بکارگیری سلاح و شلیک به سمت این شرور، وی را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی گلستان با بیان اینکه 4 همدست دیگر متهم نیز در این عملیات دستگیر شدند، گفت: در بازرسی از خودرو متهمان، 9 قبضه سلاح شکاری غیرمجاز کشف شد.

سردار دادگر با اشاره به انتقال متهم به مراکز درمانی برای مداوا، تاکید کرد: پلیس اجازه جولان دادن به اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنیت را نخواهد داد و قاطعانه مقابل آنان ایستاده است.

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار